HomeFeaturedFocusMicrosoft Lumia 430 anuntat oficial

Microsoft Lumia 430 anuntat oficial

Vorbim despre un Windows Phone de 70 de dolari, aici este marele argument al acestui noi smartphone de la Microsoft, care subliniază încă odată, dacă mai era nevoie, strategia companiei din Redmond de a căștiga cotă de piață prin dispozitive cât mai ieftine. Sper ca această tactică să și dea rezultate, pentru că mie mi se pare că este sacrificat prea ușor brandul Lumia, clădit de Nokia cu destulă trudă, pentru acest deziderat. OK, Microsoft mai are un brand bine poziționat, Surface, care la o adică poate fi folosit cu succes și pentru un smartphone de top, dar asta este o altă poveste.

Revenind la Lumia 430, configurația nu are cum să impresioneze, dar nici nu își propune acest lucru. Terminalul se bazează pe un chipset învechit Qualcomm Snapdragon 200 cu procesor dual-core de 1,2 GHz, combinat totuși cu o memorie RAM de 1 GB și cu o stocare internă de 8 GB. Iar slotul microSD oferă posibilitatea adăugării a încă 128 GB. Camerele dezamăgesc iarăși, cu 2 megapixeli pentru cea principală și 0,3 megapixeli pentru frontală. Ecranul este în lina medie a restului de specificații tehnice, cu 4 inchi, 800 x 480 pixeli rezoluție și o densitate de 235 ppi, iar acumulatorul este de 1500 mAh.

Încă odată, magnetul pentru cumpărători este prețul de 70 de dolari. Este de urmărit ce transformări va suferi el până ajunge în Europa și mai ales când se va întâmpla acest lucru. Telefonul are șanse mari să facă figuri frumoase și prin ofertele operatorilor.

via Microsoft

 

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep