HomeEvenimenteMaine incepe Angajatori de TOP Bucuresti

Maine incepe Angajatori de TOP Bucuresti

Este vorba despre cel mai mare eveniment de carieră de la noi, ajuns la ediția cu numărul 18. Angajatori de TOP București va avea loc săptămâna aceasta, pe 27-28 martie la Sala Palatului din București. Cei care sunt în căutarea unui job vor avea șansa să aplice la 4000 de oportunități de cariera, cele mai multe joburi din ultimii 3 ani, 80 de programe de internship & trainee și vor putea participa la 33 conferințe și workshop-uri. În plus, în cele două zile ale evenimentului vor avea șansa să discute cu peste 300 de specialiști în recrutare.

Pentru cele 4000 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Un astfel de CV il pot obtine de pe Hipo.ro. Prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti le ofera vizitatorilor sansa sa obtina gratuit feedback in privinta modului in care si-au redactat CV-ul. Sfaturile si recomandarile in baza CV-ului vor fi oferite de specialisti in resurse umane, la standul CV Experts. Aici candidatii vor afla cum sa isi redacteze corect CV-ul si ce aspecte ar trebuie modificate pentru a atrage atentia angajatorilor. Un CV bun este un element esential in procesul de angajare si, din pacate, etapa de analiza a CV-urilor este cea in care foarte multi candidati sunt respinsi.

adtbconf

Din statisticile noastre, un procent mare dintre joburile deschise la Angajatori de TOP sunt acoperite in urma participarii la eveniment. Un exemplu de candidat care si-a gasit job in urma participarii la Angajatori de TOP Bucuresti este Catalin Dragnea: „Din punctul meu de vedere, Angajatori de Top este un eveniment foarte important pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Eu m-am angajat la Accenture in urma participarii la editia din 2014 si imi amintesc ca am fost placut impresionat de profesionalismul companiilor participante la targ, de oportunitatile existente si de modalitatile de selectie a viitorilor angajati. Participarea nu este suficienta insa si consider ca pentru a avea succes si a te face remarcat, este necesara sincronizarea intre cerintele companiei pentru jobul vizat si experinta/abilitatile tale. Un alt element important in proces este potrivirea intre valorile proprii si valorile companiei respective, potrivirea cu echipa de recrutare si, foarte important, cu echipa cu care ar trebui sa lucrezi. Cu alte cuvinte, participarea la un targ de cariere este doar “varful iceberg-ului”, iar recomandarea mea pentru candidati este sa se concentreze pe 3 lucruri esentiale: documentarea anterioara participarii la targ astfel incat sa identifice doar companiile de interes, stabilirea unor  contacte bune cu recrutorii acelor companii in timpul targului, dar si pe initiativele de followup si solicitare de feedback dupa eveniment” – Catalin Dragnea, Infrastructure Senior Analyst, Accenture Technology.

Pe lângă numărul foarte mare de oportunități pentru profesioniști, această ediție Angajatori de TOP se remarcă prin numărul mare de programe destinate studenților și absolvenților: 80 de programe de internship, trainee, management trainee si competitii. Numărul programelor este dublu față de ediția anterioară a evenimentului și surprinde un trend puternic în ceea ce privește recrutarea de tinere talente. Cei prezenți pe 27-28 martie la Sala Palatului din București pot participa și la 33 conferinte si workshop-uri unde vor avea șansa să interacționeze cu angajatorii prezenți. Intrarea la conferințe și workshop-uri este gratuită în baza rezervării unui loc în cadrul sesiunii de interes.

Pentru înscrieri la workshop-uri și conferințe, lista companiilor prezente și detalii despre Angajatori de TOP București mergeți pe pagina www.hipo.ro!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep