HomeGames ArenaNo One Lives Forever! Not even NOLF!

No One Lives Forever! Not even NOLF!

Vești proaste pentru fanii lui Cate Archer. Nu doar că eroina seriei No One Lives Forever șade acum mai ignorată ca April Ryan între anii 2007-2013, undeva într-un colț tenebru al încurcăturii de copyright, dar acolo va rămâne.

Night Dive, compania responsabilă pentru reînvierea lui System Shock 2 și a câtorva altor titluri clasice din ere gloriase și de mult uitate, anunță că a eșuat în încercarea sa de-a aduce pe piață din nou jocurile No One Lives Forever.

După multe investigații și confuzie amplă, pentru că tot nu e clar la cine se află drepturile pentru NOLF, s-a ajuns la un fel de concluzie că jocul ar fi la Warner, deoarece Night Dive a primit înștiințări de la avocații Warner să nu înainteze cu proiectul. Apoi, când au încercat să negocieze cu ei pentru a vedea dacă se poate totuși lansa o variantă actualizată de NOLF sau NOLF 2, Warner a spus nu, și acolo a rămas.

Astfel, No One Lives Forever este un titlu ce descrie foarte bine jocul, iar Cate Archer se află acum în același dulap uitat ca Major Archer, în loc să fie în centrul atenției ca Sterling Archer.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep