HomeFeaturedFocusIKEA lanseaza piese de mobilier si accesorii cu incarcare wireless

IKEA lanseaza piese de mobilier si accesorii cu incarcare wireless

În peisajul tehnic de la MWC, acolo unde s-au perindat prin lumina reflectoarelor nume sonore din lumea tehnologiei mobile, și-a făcut aparițai, în mod surprinzător și IKEA. Compania lansează colecția pentru încărcare wireless care face parte din Home Smart, o găselniță inspirată și de viitor a suedezilor (care nu mai sunt chiar atât de suedezi) și o nouă direcție în dezvoltarea gamei, prin care IKEA își propune să găsească soluții inovatoare pentru acasă, dar și pentru birou. Colecția folosește o tehnologie nouă, accesibilă și răspunde nevoii consumatorilor de a avea acces la soluții de încărcare mai flexibile acasă sau la muncă.

„Din cercetări și vizitele pe care le-am făcut în casele consumatorilor am aflat că oamenilor nu le plac cablurile încurcate prin casă. Se tem să nu piardă încărcătoarele și să rămână fără baterie. Noua noastră soluție, care integrează încărcătoarele wireless în piesele de mobilier, face încărcarea telefoanelor și tabletelor mai simplă”, spune Jeanette Skjelmose, Business Area Manager Lighting and Wireless Charging.

PH124731

Această tehnologie folosește standardul global de certificare Qi. Astfel, produsele IKEA primesc o certificare din partea unei terțe părți pentru încărcarea wireless. Noua colecție transformă noptierele, lămpile și birourile în spații de încărcare pentru tablete și telefoane. Printre designerii care au lucrat la această colecție se numără și David Wahl, un cunoscut designer de produs suedez.

„Am creat aceste soluții inteligente de încărcare wireless pentru că ne dorim să nu mai vedem cabluri peste tot. Puteți să încărcați mai multe produse în același timp și totuși să aveți o casă frumoasă, fără fire. În plus, ne-am dorit ca produsele să se adapteze în orice spațiu și să fie ușor de folosit. Rezultatul este un suport de încărcare cu design simplu, pe care îl poți adapta în camere diferite și pentru produse diferite de mobilier”, explică David Wahl.

Produsele din această colecție vor fi disponibile inclusiv în magazinul IKEA din România, începând cu luna viitoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep