HomeGames ArenaPreview Wolfenstein The Old Blood

Preview Wolfenstein The Old Blood

Regret. Să vă spun ce înseamnă regret. Regret înseamnă să fii un fan înflăcărat al seriei Wolfenstein, să le fi jucat pe toate, până și pe cel care nu ți-a plăcut din 2009 și, cumva, să îl ratezi pe cel din 2014. Cel care a fost bun. Cel pe care lumea îl laudă că ar fi cel mai reușit FPS din ultimii ani, un titlu atât de grozav încât te face să îți amintești de vremurile de altă dată, nu cu nostalgie, ci conștientizând că aveau atât de multe neajunsuri care au fost remediate cu acest titlu, cu acest The New Order. Eh, asta înseamnă regret. Tot n-am jucat The New Order, și având în vedere că tot are un preț de 40 de euro, probabil nu o voi face până pe la Crăciun, când poate pică la vreun fel de super-ofertă pe Steam. Dar, până atunci, aș putea avea o altă oportunitate, o altă soluție, una numită The Old Blood.

WolfensteinOldBloodPreviewIMG003

Wolfenstein: The Old Blood, în numele său complet. Un joc de sine stătător, separat de The New Order, mai mic, mai ieftin, numai 20 de euro (așa că tot prea piperat pentru suflețelul meu), ce nu necesită nici un fel de cunoștință sau prezența titlului de anul trecut. Va fi accesibil și ușor de înțeles pentru cei care nu au pus mâna pe noul ordin, și pentru cei care deja l-au parcurs, deoarece este o poveste premergătoare. Ideea lui The New Order era că nemții au câștigat și au cam cotropit planeta, cu tehnologie foarte avansată și câini robotici. The Old Blood te duce cu ani și ani înainte de asta, pe vremea când BJ Blazkowicz încă mai vâna naziști prin tranșee și prin apropierea castelului de la care întreaga seria își ia numele, Wolfenstien. Obiectivul inițial este cel de-a găsi locația bazei secrete a lui Death’s Head, a cărei asediu, dacă nu mă înșel, se petrece la începutul lui The New Order. Dar până acolo mai apare o amenințare, una ce nu era la fel de observabilă în jocul de anul trecut, ocultul.

WolfensteinOldBloodPreviewIMG005

The Old Blood este compus din două părți ce îmi par foarte cunoscute, și foarte probabil nu prin vreo coincidență cosmică. Prin acest joc, Machine Games a vrut să facă un fel de mic omagiu predecesorilor săi, mai ales primele două, și ca urmare, vor semăna cu primele două, în special Return to Castle Wolfenstein. Acel joc începea cu tu la închisoare și partenerul tău torturat, prinși într-o misiune de infiltrare. Aici, vei începe cu acea misiune de infiltrare, numai că nu vei fi prins. Sau dacă vei fi prins, or să regrete foarte mult asta. Castelul Wolfenstien va fi ceva mai mare decât îl țineați minte în jocul de la începutul mileniului, și mai complex, chiar dacă The Old Blood este practic un joc mai mic.

Citiți continuarea pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep