HomeFeaturedFocusSamsung Romania te trimite în jurul lumii

Samsung Romania te trimite în jurul lumii

M-am înfierbântat cu hărmălaia de la evenimentul de lansare de Galaxy S6 și Galaxy S6 edge în România și am uitat să vă spun că Samsung Electronics România a venit cu o idee inedită, aceea de a trimite trei câștigători într-o călătorie în jurul lumii de două săptămâni, alături de cele mai avansate smartphone-uri ale momentului, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Concursul face parte din campania „Lifestyle Transformation Journey” prin care Samsung își propune să le ofere utilizatorilor o experiență cu totul specială, care îi va îmbogăți spiritual și cultural. Tocmai de aceea, cei trei căștigători care vor călători în patru mari orașe ale lumii (Seul, Paris, Casablanca și Buenos Aires), vor fi însoțiți de Cristian Onețiu, Life Coach, autor și antreprenor, care va participa activ la dezvoltarea lor personală, prin sesiuni de life coaching și sfaturi potrivite profilului fiecăruia.

Concursul se va desfășura în perioada 18 martie – 5 aprilie. Doi dintre câștigători vor fi aleși dintre cei care fac pre-comandă pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 edge la unul dintre partenerii Samsung (operatori sau retaileri), până pe 5 aprilie. Dintre aceștia, în urma unei trageri la sorți, 30 de persoane vor da un test pentru a demonstra cât de bine cunosc smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge și sistemul de operare al acestora. Participanții care obțin cele mai mari două punctaje vor pleca în excursie.

Cel de-al treilea câștigător va fi ales în cadrul unei aplicații de Facebook pe pagina Samsung Mobile România. Dintre toți cei înscriși, vor fi aleși 60 de semifinaliști prin tragere la sorți, urmând ca juriul campaniei să aleagă șase finaliști. Publicul va fi cel care va decide cine primește premiul: călătoria în cele patru orașe încărcate cu istorie, cultură și inspirație.

Astfel, în perioada 13 – 16 aprilie, cei șase finaliști vor putea fi votați de public pe pagina Facebook Samsung Mobile România, iar participantul cu cele mai multe voturi va fi marele câștigător al călătoriei. Câștigătorul premiului va fi anunțat pe 17 aprilie 2015. Tot atunci va fi anunțat și câștigătorul unui voucher de 4,000 RON. În acest concurs vor fi înscriși automat toți cei care participă pe pagina de Facebook Samsung Mobile România la procesul de votare al câștigătorului.

Hai că nu sună rău, ideea este chiar faină!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep