HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S6 edge: impresii dupa prima zi de folosire

Samsung Galaxy S6 edge: impresii dupa prima zi de folosire

Samsung Galaxy S6 edge 10

Tocmai s-au împlinit 24 de ore de când mă joc cu un sample Samsung Galaxy S6 edge auriu și încă nu mă satur să îl butonez. Îl iau în mână, mă joc cu el, îl las jos că vin copiii să mă joc cu ei. După 5 minute sunt iarăși cu el în mână … Tocmai când începusem să cred că iarăși piața de tehnologie se plafonează reușește să apară un produs care să mă scoată din banal.

Samsung Galaxy S6 edge 08

Primele 24 de ore cu cel mai nou smartphone Android din seria Galaxy produsă de Samsung au fost interesante fără doar și poate. Faptul că am pus mâna pe el după ce a trecut euforia prezentării de la MWC are un avantaj dublu: pot să redescopăr ceea ce are de oferit fără să fiu entuziasmat de mesajele de marketing și îl pot privi așa cum este – un smartphone care vine cu ceva nou pe piață și care vrea să schimbe regulile jocului.

Din momentul în care l-am văzut anunțat la MWC 2015 am spus că are șanse mari să îmi placă. Acum sunt convins de asta: Galaxy S6 edge este de departe cel mai fain smartphone pe care Samsung l-a produs vreodată. Combinația de metal, ecran curbat și sticlă, pusă în valoare foarte bine de culoarea aurie (da, sample-ul cu care mă joc zilele astea este auriu, culoare ce îl prinde extrem de bine) e unică în momentul acesta pe piața.

Samsung Galaxy S6 edge 13

Săptămâna trecută am văzut HTC One M9, smartphone ce are la rândul său bordura aurie. Și One M9 și S6 edge arată foarte bine pe auriu, complet diferit de cum arată de exemplu Galaxy S5 auriu sau S6 – meritul este al carcasei metalice și a unei culori mai puțin intense.

Samsung Galaxy S6 edge 06

Display-ul curbat de pe S6 edge are mai degrabă un rol estetic decât unul funcțional deși Samsung încearcă să pună în valoare marginile curbate prin oferirea opțiunii de afișare de oră sau notificări. E prematur să spun asta, dar până acum nu am descoperit nimic care să dea valoare display-ului curbat.

Samsung Galaxy S6 edge 17

Cu toate astea, după primele 24 de ore de folosire Samsung Galaxy S6 edge mi-a plăcut cum se mișcă, cum se ține în mână, cum se folosește pe post de smartphone. Rămâne ca după ce mă acomodez cu el să încep să îi văd cu adevărat valoarea.

Între timp, dacă Samsung Galaxy S6 edge v-a făcut cu ochiul nu uitați că Vodafone și Orange au dat drumul la precomenzi cu livrare undeva la jumătatea lunii aprilie. Doi dintre primii posesori de Galaxy S6 edge în România au șansa să plece în jurul lumii într-o călătorie plătită de Samsung!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep