HomeFeaturedFocusSamsung scoate arma optimismului: comenzi record pentru Galaxy S6 si S6 Edge

Samsung scoate arma optimismului: comenzi record pentru Galaxy S6 si S6 Edge

În lupta cu rivalul etern Apple, care recurge la studii ușor îndoielnice și la cifre scoase din context pentru a arăta că a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor de smartphone la nivel global, Samsung răspunde cu previziuni foarte optimiste pentru vânzările de Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Asta așa, pentru a arăta cu degetul, la modul indirect, avantajul pe care l-a avut Apple în trimestrul în care și-a detronat competitorul coreean, prin cele două flagship-uri aflate în vânzare în perioada respectivă. Acum, pare a încerca să spună Samsung, vom avea și noi două locomotive puternice pentru cifrele de vânzări, așa că vă așteptăm cu cifrele de vânzări pentru Q2/2015. Băi, pe mine m-au stârnit, abia aștept să văd cum va evolua această luptă pentru supremație.

Optimismul Samsung vine de la nivelul record pe care precomenzile de la distribuitori l-au înregistrat pentru cele două modelel de smartphone, de la momentul anunțului oficial. Nu mai puțin de 20 de milioane de bucăți au fost deja cerute doar de către operatorii de telefonie mobilă. Cu un avantaj evident de partea lui Galaxy S6, care acaparează 75 de procente din această cifră, lăsând ultimul sfert pentru fratele său mai curbat.

Ca și în cazul Apple, există și jurnaliștii de casă. Cei de la Korea Times ridică o minge la fileu și afirmă că specificațiile superioare ale noilor modele Samsung prin comparație cu cele de pe iPhone 6 ar trebui să atragă o mulțime de utilizatori. Păi, zic eu, decât să ne hazardăm în supoziții, hai să vedem cum vor evolua vânzările de Galaxy S6 și S6 Edge.

via KoreaTimes

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep