HomeFeaturedFocusSpecificatiile lui ZTE Nubia Z9 ies la iveala

Specificatiile lui ZTE Nubia Z9 ies la iveala

Ca la orice smartphone cu pretenții de flagship, găsim o combinație extrem de pupulară în zilele noastre. Cea rezultată din alăturarea unui chipset Qualcomm Snapdragon 810 cu o memorie RAM de 3 GB și cu un display cel puțin fullHD (deși aici se putea mai bine), de această dată de doar 5,2 inchi. Aici par a fi punctele de discutat ale viitorului Android de top de la ZTE. Ecranul care este mai mic decât cel al predecesorului Z7 (observați că lipsește Nubia Z8 din serie, în mod misterios), și rezoluția coborâtă și ea. În mod justificat aș spune eu, la 5,2 inchi ajunge o rezoluție de 1080p. Mai mult este marketing în fața utilității reale.

Alte date despre acest viitor smartphone includ o stocare internă de 32 GB, un Android 5.0.2 Lollipop, camere foto de 16 și de 8 megapixeli. Per ansamblu, sună destul de bine, mai ales dacă avem în vedere că ZTE mai ajunge și prin Europa câteodată și, atunci când o face, rămâne într-o zonă decentă de prețuri. Arată și bine, pentru că va avea margini extrem de subțiri, conform unor leak-uri scăpate acum vreo două zile.

Există totuși o doză de rezervă, cel puțin față de partea de specificații. Informațiile sunt neoficiale și provin dintr-un screenshot din AnTuTu. Nu este tocmai o sursă demnă de încredere, dar este tot ce avem pentru moment.

via G for Games

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep