HomeFeaturedFocusLG G4 in morisca zvonurilor

LG G4 in morisca zvonurilor

Era firesc să se ajungă aici, este, până la urmă, cel mai important telefon care se va lansa în viitorul cât de cât apropiat. OK, l-am putea băga aici și pe iPhone 6s, dar despre el se știe aproape tot deja și asta pentru că nu se va schimba mai nimic față de modelul simplu, fără s. Așa că este un subiect neinteresant, toși zvonerii și răspândacii se concentrează pe LG G4.

Scopul meu este să vă fac un rezumat foarte pe scurt, ca să nu mai pierdeți vremea cu cititul materialelor care oricum nu oferă informații sigure, ci doar supoziții fără o prea mare bază reală. Așadar, se spune că LG G4 va fi ușor curbat la ecran, pe modelul G Flex 2. Nu ar fi rău, dă bine la concurența cu Galaxy S6 Edge. Există chiar și o fotografie cu profilul telefonului și o linie roșie, care să ne convingă de această curbură.

Se mai spune că va avea și o versiune Note, pentru a se mula mai bine pe modelul Samsung, care vine cu un phablet flagship undeva toamna, care îi mai animă vânzările din acea perioadă a anului. S-a scos la înaintare chiar și un nume, LG G4 Note, care mie mi se pare cam exagerat de aproape de Samsung. Nu cred că LG va risca chiar până acolo totuși.

Și se mai spune, dragilor, că va avea senzor pentru citirea și recunoașterea amprentei digitale inserat în butonul hardware de pe spate. Și că, per total, i-a impresionat pe reprezentanții operatorilor și al marilor reseller-i.

Și dacă tot am vorbit de modelul Samsung ceva mai devreme, LG pare a se fi inspirat din tactica optimismului de la fratii coreeni. Compania își propune un target ambițios de vânzări pentru modelul LG G4, de 10 milioane de bucăți până la sfârșitul anului. Pare mult, mai ales prin comparație cu vânzările de LG G3, care au fost de doar 7 milioane de la momentul lansării și până în prezent. Cred că optimismul și siguranța de sine dau foarte bine la imagine zilele acestea.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep