HomeFeaturedFocusA1900, lectie de entry-level de la Lenovo

A1900, lectie de entry-level de la Lenovo

Dacă au o mare calitate producătorii chinezi, atunci aceasta este dată de faptul că pot produce la niște costuri foarte mici. Practic este motivul pentru care o parte enorm de mare (mult prea mare) din tot ceea ce înseamnă tehnologie se produce în China și în țările din jurul ei. Iar Lenovo este unul dintre producătorii mari care, atunci când vrea poate să scoată produse la prețuri foarte mici. Modelul A1900 de la acest producător frapează prin prețul extrem de mic la care se va pune în vânzare în China. Echivalentul a doar 60 de dolari.

Ce primește un cumpărător în schimbul a 60 de dolari? Culmea, un chipset (chiar dacă un necunoscut, un Spreadtrum SC7730) cu procesor quad-core la 1,2 GHz și GPU Mali-400, o memorie RAM de 512 MB, stocare internă de 4 GB, toate ascunse în spatele unui ecran de 4 inchi și 800 x 480 pixeli (care dau o densitate de 233 ppi), funcționalități dual-SIM, GPS, Wi-Fi și radio FM, plus o baterie de 1500 mAh. Dimensiunile de 121 x 62 x 9,5 milimetri sau greutatea de 117 grame nu au prea mare importanță. La fel și camera foto, care, chiar dacă nu este menționată în specificațiile telefonului este prezentă, se vede din fotografia de presă a telefonului.

Acest Android nu își propune să rupă gura târgului, la fel cum nu își propune să iasă în afara Chinei. Singurul motiv pentru care vi l-am adus în atenție este dat de prețul său, care ne arată că se poate face un telefon la prețuri foarte mici. Este un exemplu pe care ar trebui să îl vedem cât mai des urmat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep