HomeEvenimenteASUS va asteapta la DreamHack Bucharest 2015

ASUS va asteapta la DreamHack Bucharest 2015

De acolo nu va lipsi ASUS, care va participa și la cea de-a cincea ediție a celui mai important concurs de gaming din regiune. DreamHack Bucharest 2015 se va desfășura la Sala Polivalentă din București în perioada 24 – 26 aprilie 2015, reunind cei mai talentați jucători din întreaga lume. Pentru aceștia, dar și pentru publicul larg, laptopurile ROG G751 și desktopurile compacte de gaming ROG G20 și GR8 vor fi prezente la standul ASUS, alături de cele mai noi componente și periferice de gaming.

ASUS participă și în acest an la eveniment în cadrul unui stand impresionant, alături de partenerul său LikeIT. Pe lângă expunerea celor mai noi produse de gaming ASUS, vor fi organizate competiții și concursuri dotate cu premii atractive.

Vizitatorii vor putea testa modelul ROG G751, cel mai puternic laptop de gaming pe care îl puteți achiziționa din România, precum și desktopul ROG G20. Laptopul de gaming ASUS ROG G751 are la bază procesoarele Intel Core i7 și grafica NVIDIA GeForce GTX970M/980M ce asigură o fluiditate remarcabilă chiar și atunci când sunt rulate cele mai pretențioase jocuri ale momentului. Sistemul de răcire este format din două ventilatoare independente și elemente din cupru ce au capacitatea de a elimina o cantitate mare de căldură într-un timp scurt. Grilele de ventilație direcționează aerul cald departe de utilizator și au un rol cheie în eficiența designului termic al modelului G751.

Totodată, în zona DEMO vizitatorii vor putea testa șapte sisteme de gaming. Unul dintre acestea va integra placa video Poseidon GTX 980 și placa de baza Maximus VII Formula. ASUS va expune și o configurație SLI cu două plăci video high-end Matrix 980, pe o placă de bază Rampage V Extreme.
Standul ASUS – LikeIT va găzdui și etapele finale ale două campionate de gaming: Dota2 Hall of Fame (detali aici: http://www.dota2romania.com/category/hall-of-fame/) și CS:GO EML (detali aici: http://emleague.ro)

DreamHack Bucharest 2015 va cuprinde 4 turnee internaționale și 5 competiții naționale în care vor evolua peste 400 de jucători străini și români pentru premii în valoare de peste 250.000 de dolari. Pentru mai multe detalii și programul evenimentului consultați: http://dreamhack.ro/bucharest-2015/

Sursa foto: imidoresc.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep