HomeFeaturedFocusCanvas Spark, lectie de low-budget de la Micromax

Canvas Spark, lectie de low-budget de la Micromax

Am senzația că în ultima vreme asistăm cumva la o cursă (total neoficială) a producătorilor din linia a doua de a prezenta publicului cel mai ieftin Android. Și, chiar dacă este doar o competiție mută, nici unul dintre aceștia neasumându-și vre-un titlu, ea este mult mai benefică pentru consumatorul final decât, să spunem, lupta pentru dobândirea coroanei de cel mai subțire smartphone, bătălie care căpătase la un moment dat o anvergură destul de mare, cu recorduri care cădeau de la o săptămână la alta. Aici nu putem vorbi despre vre-un record, depinde de mai multe variabile, unele independente de producător, dar, chiar și așa, vin vești interesante din diferite colțuri ale lumii.

Astăzi ne vom opri asupra pieței din India, de unde vine un Android cu Lollipop 5.0 la doar 79 de dolari. Bani la care primim un procesor quad-core, o memorie RAM de 1 GB și stocare de 8 GB. Caractersitici cu care un telefon se descurcă cu brio în toate sarcinile sale uzuale. Configurația este completată de un display de 4,7 inchi și rezoluție qHD (protejat cu Corning Gorilla Glass 3), camere de 8 și de 2 megapixeli, o baterie de 2000 mAh și abilități dual-SIM. Chipset-ul este MediaTek MTK6582M și cele patru nuclee sunt tactate la 1,3 GHz.

Prețul mic la care acest terminal se va pune în vânzare ne arată că se poate face un telefon la un preț decent. Este evident acest lucru, nu cred că avea cineva semne de întrebare. Există totuși și un catch în toată această acțiune. Canvas Spark va fi vândut de Micromax printr-o acțiune de tip flash-sale (boală grea prin Asia, care se ia de la unii la alții) la care se pot face deja pre-înscrieri. Baftă celor cu prieteni prin India. Înscrierile se fac la link-ul din sursă.

via Micromax

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep