HomeFeaturedFocusExclusiv: un prim minitest cu camera foto a lui LG G4. Pareri?

Exclusiv: un prim minitest cu camera foto a lui LG G4. Pareri?

20150102_192902

După cum vă spuneam aseară, LG a prezentat cel mai nou smartphone Android din portofoliu: modelul LG G4, de departe cel mai reușit Android produs vreodată de către LG. Și nu doar din prisma aspectului și al unui display generos dar și pentru că este primul ce beneficiază de o cameră foto extrem de interesantă – poate că performant este prea mult spus acum.

Am avut ocazia să ne jucă în exclusivitate cu un sample LG G4 (din păcate nu era produsul final) și am reușit să obținem și niște poze făcute cu camera de de 16 MP cu lentile de f/1.8 plus stabilizare optică și focus cu laser. Rezultatele se pot vedea în articolul de față cu mențiunea că nu sunt neapărat reprezentative pentru ce poate (sau nu poate) face camera de pe LG G4.

20150102_193102

Pozele au o dimensiune considerabilă 6,1 MB cea de mai sus, cu detaliile următoare:

image

În condiții de lumină artificială detaliile sunt destul de clare și la o calitate folosibilă.

20150102_192725

Iese în evidență strălucirea ecranului de pe G4 și puteți admira carcasele din piele ale modelelor ce au ajuns în România. În funcție de cât e multă lumină ambientală există și culoarea se modifică corespunzător.

20150102_193250

După cum am spus și ieri, modelul cu carcasă din piele neagră este cel care mă atrage cel mai tare. Are o textură mai masculină decât cele pe portocaliu sau vișiniu. Carcasa cu piele portocalie este și cea care este cea mai fină, mai apropiată probabil pentru gustul doamnelor.

20150429_193202

Ceea ce vedeți aici este doar un început. Voi reveni cu detalii pe măsură ce le voi obține dar sunt curios să aflu și părere voastră vizavi de ce v-ar atrage sau nu un LG G4.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep