HomeGames ArenaDead or Alive 5 pentru PC are lipsuri

Dead or Alive 5 pentru PC are lipsuri

Mai știți când unul din producătorii lui Dead or Alive 5 spunea că dacă apar modificări imorale, atunci s-ar putea să nu mai apară alte jocuri din serie pe PC? Eh, nu se vor supăra atât de mulți oameni dacă asta se va întâmpla, pentru că varianta de PC a lui Dead or Alive 5 este cam jupuită.

Faptul că nu are multiplayer în ziua lansării au spus deja, nu era o surpriză, va sosi peste câteva luni. Însă jocul duce lipsă de câteva alte lucruri, ca vibrații pentru gamepad, trofee, opțiuni de salvare în cloud, opțiunea de-a personaliza controlul pe tastatură și câteva alte mici lucruri neimportante.

Spre exemplu, două stagii lipsesc din joc, iar o parte din îmbunătățirile de ordin grafic ce erau parte din The Last Round, în varianta sa pentru consolele curente, nu sunt acolo. Jocul arată mai aproape de varianta de PS3 decât de cea de PS4.

Pe de o parte, ar putea fi pentru că cei de la Koei Tecmo au făcut în ultimii ani doar vreo patru jocuri de PC. Pe de alta, ar putea fi pentru că nu dau doi bani. Numai viitorul poate spune.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep