HomeFeaturedFocusHTC a prezentat oficial One M9 in Romania

HTC a prezentat oficial One M9 in Romania

Și dacă din punct de vedere tehnic știm cam tot ceea ce contează despre One M9 încă din momentul anunțului de la MWC, acum au ieșit la iveală câteva detalii comerciale foarte importante. În primul rând, telefonul va fi disponibil în România chiar de săptămâna aceasta, de pe 3 aprilie, la principalii operatori și la partenerii autorizați HTC din țară. Vodafone înregistrează deja precomenzi, de ieri, cu livrarea telefonului începând de vineri.

HTC One M9 va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone impreuna  cu abonamentul RED 49 pe 2 ani, la pretul de 249 euro (TVA inclus). In plus, utilizatorii care plaseaza primele 50 de comenzi inregistrate pe site-ul Vodafone vor primi un voucher prin intermediul caruia vor beneficia gratuit de o pereche de casti performante.

Este o realizare importantă pentru echipa din România, care așează piața din țara noastră pe același nivel de importanță cu principalele piețe din Europa și care ne conferă un avans de aproape o lună față de alte țări din regiune.

one m9 lansare

Cele două versiuni de culoare care vor fi disponibile în România, cel puțin în primă fază, sunt Gunmetal Gray și Gold on Silver. Personal o consider pe cea din urmă ca fiind mai fericită, aduce mai mult cu actualul One M8 pe care îl folosesc de ceva vreme.

Din perspectiva prețului fără obligații contractuale, avem o cotație recomandată de HTC România către partenerii din România, de 3199 lei. Prețul intră sub cel al lui Galaxy S6, nu cu mult, diferența nu este semnificativă la nivelul acesta de preț. Despre alte diferențe, de ordin tehnic, o să vorbim după ce avem posibilitatea să testăm telefonul în adevăratul sens al cuvântului. Butonatul de cinci minute în cadrul evenimentului de lansare nu poate fi considerat sub nicio formă review, dar o parte a colegilor noștri de breaslă insistă.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep