HomeFeaturedFocusEvolio a lansat Yuppi, un telefon smart pentru incepatori

Evolio a lansat Yuppi, un telefon smart pentru incepatori

Nu este ironie, Yuppi chiar se adresează deopotrivă copiilor (aici trebuie să spun că nu prea sunt eu de acord cu telefoanele la copiii de vârste prea fragede) cât și persoanelor vârstnice. Iar această targetare a produsului reiese și din aplicația de control parental preinstalată, o premieră, spun cei de la Evolio, pentru un smartphone în România. În plus, mai ales în direcția tinerilor (hai să nu îi mai numim copii) vine și gama vioaie de culori pe care Yuppi o oferă. Tot aici se pot adăuga husa de protecție oferită, dimensiunea mică a ecranului (3,5 inchi) sau posibilitatea de a opta la achiziționare și pentru serviciul Garanție Premium, care permite înlocuirea display-ului spart sau defect al dispozitivului fără costuri suplimentare, pe lângă extinderea garanției la 3 ani și service express.

Din punct de vedere tehnic nu trebuie să avem mari așteptări de la Evolio Yuppi. Cu un ecran de 3,5 inchi și 480 x 320 pixeli, un chipset MediaTek MTK6572 cu procesor dual-core (Cortex A7) la 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB și stocare internă de 4 GB, o cameră foto de 5 megapixeli și una secundară de 0,3 megapixeli, un acumulator de 1200 mAh și un Android 4.4, telefonul pare ușor depășit. Însă prețul recomandat de Evolio, de 269 de lei, poate reprezenta un argument convingător de vânzare. În plus, nici nu cred că un copil are nevoie de mai mult de atât. Cel puțin până la o vârstă. După, încep pretențiile.

”Există un segment de piață reprezentat de adolescenți și copii, cu nevoi specifice de comunicare, pe care Evolio și-a propus să o adreseze cu noul telefon mobil Yuppi. Acest segment este în continuă creștere și, așa cum am avut și în trecut produse specifice, cum a fost cazul tabletei Tabby,  vom continua și pe viitor să ne concentrăm eforturile în această direcție”, a spus Ștefan Rădoi, Director de vânzări Evolio.

Mai multe detalii despre smartphone-ul Yuppi se găsesc aici, acesta fiind disponibil în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara, online prin www.evolioshop.com, și în rețelele marilor retail-eri de specialitate.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep