HomeGames ArenaExpansion-uri anuntate pentru The Witcher 3

Expansion-uri anuntate pentru The Witcher 3

Mai e vreo lună până ce va fi lansat The Witcher 3, dar deja știm că va avea nu un expansion, ci chiar două extensii. CD Projekt a dezvăluit Hearts of Stone și Blood and Wine, două extensii întregi, nu DLC banal, ale jocului, ce vor fi disponibile după lansarea sa.

Primul va fi disponibil din luna octombrie, Hearts of Stone punându-l pe Geralt în căutarea unui misterios Man of Glass prin sălbăticia din No Man’s Land și Oxenfurt, într-o poveste ce se va întinde pe zece ore.

Apoi, la începutul anului 2016, vom avea parte de Blood and Wine, amplasat într-o regiune complet nouă, Toussaint, ce nu a fost afectată până acum de război. Această poveste se va întinde pe 20 de ore.

Ambele vor aduce obiecte noi, inamici adiționali și toate cele. Doritorii pot cumpăra de pe acum un Expansion Pass, pentru a le avea rezervate pentru ziua în care apar. Nu este un Season Pass, deoarece asta ar presupune că DLC-ul jocului ar costa și el bani, CD Projekt având foarte mult DLC pregătit pentru The Witcher 3.

În acest moment nu vă pot spune cât costă acest Expansion Pass, deoarece nici un link nu funcționează către Steam sau GOG.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep