HomeFeaturedFocusSamsung raspunde acuzatiilor de cumparare de audienta la lansarea din China

Samsung raspunde acuzatiilor de cumparare de audienta la lansarea din China

După ce a făcut turul internetului informația conform căreia Samsung a plătit aproximativ 500 dintre participanții la evenimentul de lansare a modelelor Galaxy S6 și Galaxy S6 edge din China, pe care nu prea am crezut-o de la bun început, iată că acum vine și poziția oficială a coreenilor. Pe de-o parte, era absolut firesc ca Samsung să dezmintă aceste informații. Pe de altă parte, faptul că publicația respectivă a retras materialul respectiv și va publica o erată prin care infirma informațiile publicate, parcă îmi dă dreptate. Multe se pot face pentru audiență!

Aveți mai jos declarația oficială a Samsung în legătură cu acest subiect:

Samsung a investigat situaţia semnalată de relatările media din 3 aprilie conform cărora mai multe persoane au fost angajate temporar pentru a participa la evenimentul de lansare Galaxy S6 din Shanghai, China, și a constatat că informațiile publicate au fost total nefondate și false.

Articolul relatează faptul  că la evenimentul local  de lansare a Galaxy S6 au participat persoane angajate part-time ca „fanboys” ai telefoanelor Samsung.  Însă, rezultatele investigaţiei noastre au arătat că nu a fost înregistrat niciun caz în care vreo persoana să fie angajată sau plătită pentru a participa la acest eveniment. De fapt, cei peste 1.100 de participanți, inclusiv consumatori și parteneri din industrie, au fost cu toții invitați oficial în Shanghai Culture Square unde a avut loc evenimentul.

În urma investigației, grupul media care a publicat știrea a confirmat constatările noastre și în scurt timp a retras informațiile eronate.  Separat, luăm  în considerare posibilitatea de a solicita publicației să ia măsuri suplimentare privind această situație prin publicarea unei erate. De asemenea, vom continua să depunem eforturi pentru a descoperi sursele acestui subiect.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep