HomeFeaturedFocusHuawei G Play mini confirma o teorie economica

Huawei G Play mini confirma o teorie economica

Am văzut cu câteva zile în urmă cum Huawei lansa pe piața din China modelul Honor 4C, la doar 129 de dolari, care ne făcea să salivăm după acest telefon pentru raportul preț/specificații incredibil de avantajoase. Ne întrebam atunci, retoric, când va apărea acest telefon și la nivel european și cam care ar putea fi prețul lui. Nu mă așteptam să se întâmple, în niciun caz așa de repede. G Play mini este practic același telefon, configurația fiind identică, cu mici diferențe de ordin fizic. Și cu mari diferențe la preț. Lansat pe piața din Italia, telefonul costă… 229 de euro. Cu asta cred că le-am răspuns celor care se întrebau care este logica pentru care un producător de smartphone lansează două produse cu configurație identică, dar cu nume diferite.

OK, prețul este încă atractiv pentru un smartphone care oferă un octa-core, memorie RAM de 2 GB, ecran HD de 5 inchi și camere foto de 13 și de 5 megapixeli. Însă gustul lăsat de această diferență de preț este unul amar. Și nu este nici pe departe doar vina producătorului chinez. Trăim în Europa și lucrul acesta presupune și anumite costuri.

Acum ne mai rămâne să vedem G Play mini și pe piața de la noi. Eventual cu alte modificări de preț, cel mai probabil tot în sus.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep