HomeFeaturedFocusLenovo A6000 Plus are un pret enervant

Lenovo A6000 Plus are un pret enervant

De mic!

Dacă acum două zile, când am vorbit despre anunțatul Lenovo A6000, nu aveam informații oficiale legate de prețul său, doar o speculație prin jurul valorii de 140 de dolari, astăzi avem motive de ciudă maximă. Pentru că telefonul a primit un preț de comercializare sub aceste estimări. Modelul A6000 se vinde pentru 120 de dolari. E drept, în India a fost pus în vânzare (și aici este al doilea mare motiv de enervare), în cadrul unei operațiuni de tip flash-sale. Și nu se știe care sunt șansele pentru o expansiune înspre Europa. Eu zic că nule!

Un telefon cu 2 GB de memorie RAM, ecran HD de 5 inchi și 16 GB pentru stocarea internă, care se vinde la 120 de dolari, este motiv de supărare, chiar și la cursul dolarului de pe la noi. Sau, mai exact, lipsa sa de pe piața din România este motivul supărării. Și mai este și Lenovo, nu un no-name. Asta este, viața este câteodată nedreaptă.

via GSM Arena

3 COMENTARII

  1. Acest telefon este identic cu CUBOT ZORRO 001, apărut în noiembrie 2014,pe care eu l-am achiziționat la oferta cu doar 70$. Acum se poate găsi în jurul a 140$.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep