HomeFeaturedFocusCresc (a cata oara?) previziunile de vanzari pentru Galaxy S6 si S6...

Cresc (a cata oara?) previziunile de vanzari pentru Galaxy S6 si S6 edge

Revizuirea în sus a estimărilor de vânzări pentru modelele top de la Samsung, Galaxy S6 și S6 edge, este ultima dintr-un șir lung de creșteri. De această dată, aceeași CitiBank spun că, pe durata acestui an, cele două modele Android de top se vor vinde în peste 70 de milioane de bucăți. Nu este vorba că nu am încredere în potențialul celor două terminale, cu atât mai mult cu cât chiar arată excelent (cel puțin modelul edge), dar parcă prea se bate apa în piuă cu aceste cifre de vânzări. Având în vedere că telefoanele se află deja pe rafturile (fizice și virtuale) ale magazinelor de ceva vreme, este cazul să începem să vedem cifre oficiale, nu doar estimări făcute de o companie din Coreea, care, tocmai din cauza țării din care provine, își pierde din credibilitate. Și voci oficiale din companie au susținut optimismul cu declarații care mă fac și mai curios despre cum vor evolua cifrele Samsung în viitor. “Prima săptămână arată impresionant” sau “We are back on track” sunt astfel de mesaje pline de încredere.

Este de înțeles că Samsung are nevoie de un moral bun în lupta cu rivalii de la Apple, care le amenință supremația în topul anual al vânzărilor de smartphone (i-au și depășit în ultimul trimestru din 2014), dar parcă prea se insistă pe acest subiect.

Partea interesantă este dată de faptul că ecranul curbat prinde de minune, mai ales dacă se respectă proporția incredibilă estimată dintre cele două modele pe toată cifra de vânzări. Ar fi un adevărat hit din partea acestei inovații aduse de Samsung, chiar dacă din a doua încercare, pentru că vânzările de Galaxy Note Edge nu au fost la fel de spectaculoase.

via KoreaTimes

3 COMENTARII

  1. Era slab calitativ modelul edge. Pur si simplu mă agaria pe retina acel plastic oribil in avalansa de terminale iphone sau HTC. Se aude de ecran curbat pe un posibil BlackBerry. Stiu ca nu contează blackberry pe piata insa popularitatea poate creste .

    • Am citit de modelul de la BlackBerry, am si scris despre el. Cu atat mai mult cu cat BlackBerry sunt mici, s-ar putea sa ii ajute un asemenea terminal. La Samsung s-a vazut ca el prinde! Nu va conta insa numai ecranul curbat!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep