HomeFeaturedFocusLenovo S60 ne da tarcoale

Lenovo S60 ne da tarcoale

Lenovo mi se pare unul dintre producătorii care reușește să scoată telefoane la prețuri extrem de interesante. Și nu vorbesc aici doar de piața din China, pe care mă enervez eu de atâtea ori că are parte de apariții la care raportul preț/specificații este unul ce pare de neatins. Mi se pare că și în piețele mai occidentale, Lenovo reușește de multe ori să păstreze niște prețuri competitive. Departe de mine intenția de a sugera în vreun fel că Rusia are o piață occidentală, este doar o coincidență, dar telefonul despre care vorbim astăzi vede lumina zilei pe piața din această țară.

Anunțat oficial cu vreo două luni în urmă, Lenovo S60 ajunge în Rusia la un preț destul de interesant de 290 de dolari. Ce propune el pentru acești bani? Păi, aș spune eu, cea mai atractivă caracteristică hardware este dată de combinația de chipset pe 64 de biți (Qualcomm Snapdragon MSM8916 410 cu procesor quad-core la 1,2 GHz) cu memoria RAM de 2 GB. E drept, contează și ecranul de 5 inchi și 720p, combinația de camere de 13 megapixeli pentru cea principală și 5 megapixeli cea frontală sau stocarea internă de 8 GB. Acumulatorul de 2150 mAh, Android-ul 4.4 Kitkat cu Vibe 2.0 UI și un aspect care aduce cu iPhone (6 ca aspect, 5c ca colorit) ne completează peisajul și ne ajută să apreciem sau nu acest terminal.

Mie îmi pare interesant, motiv pentru care sunt destul de curios dacă va ieși în afara granițelor Rusiei (unele extrem de volatile în prezent) sau este un telefon dedicat unei singure piețe. Vom vedea.

via PhonesReview

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep