HomeFeaturedFocusTelefonul BlackBerry cu ecran curbat reapare

Telefonul BlackBerry cu ecran curbat reapare

Tocmai mă gândeam cu ceva timp în urmă că parcă a fost prea liniște în tabăra BlackBerry și nu prea se mai anunță nimic din partea lor. Ei bine, la scurt timp după ce am avut chiar o intenție să vă semnalizez și vouă acest lucru, au venit informații despre canadieni. Însă nu cele oficiale sunt spectaculoase, pentru că la nivelul acesta au anunțat un BlackBerry Classic de culoare albă, informație mult prea subțire pentru cei pasionați de acest brand, ci cele mai puțin oficiale, care readuc în atenția noastră telefonul BlackBerry cu ecran curbat care a stârnit interesul publicului la foarte scurt timp după apariția lui Galaxy S6 edge, la lansarea lui BlackBerry Leap.

Sunt cele mai interesante informații neoficiale despre canadieni și produsele lor, chiar dacă au mai răzbătut către presă și ceva mici detalii despre un urmaș al lui Passport și despre un nou BlackBerry din seria Porsche. Odată pentru că cele două pomenite mai sus sunt prea puțin spectaculoase, dar mai ales că despre BlackBerry Slider sau Venice (acestea sunt cele două nume vehiculate pentru terminal) au venit informații tehnice destul de detaliate, dar și fotografii care îl arată în toată splendoarea sa.

blackberry slider

Fotografiile vorbesc de la sine, telefonul îmbină ecranul de tip Galaxy S6 edge cu tastatura de tip slide, care iese de sub acest ecran. Cât despre specificațiile tehnice, un ecran de 5,1 inchi și 1440 x 2560 pixeli rezoluție, un procesor octa-core, camere foto de 16 și de 5 megapixeli sau un acumulator de 3650 mAh ne arată că telefonul vrea să fie un flagship în adevăratul sens al cuvântului, care vrea să impresioneze nu doar prin aspectul revoluționar. Așa că, încă îmi place de BlackBerry.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep