HomeFeaturedFocusNoua gama de televizoare LG a fost prezentata in Romania

Noua gama de televizoare LG a fost prezentata in Romania

Mai complet și mai exact, respectând formularea folosită de producătorul coreean, noua gamă de televizoare OLED și Prime UltraHD. Iar ca bonus special pentru participanții la evenimentul de lansare, cel mai mare televizor Ultra HD din România, modelul 98UB980V cu o diagonală de 98 inci, respectiv 249 cm, care folosește tehnologiile 4K Upscaler și IPS 4K integrate, pentru a-și pune în valoare dimensiunea. Si costă cât o mașină noua mid-class!

“Noua gamă extinsă de televizoare OLED și Ultra HD este rezultatul eforturilor permanente ale companiei noastre de a răspunde tuturor cerințelor consumatorilor în materie de calitate, atât pe plan vizual, cât și audio”, a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România. “Mai mult, ne angajăm să transformăm experiența oferită de televizoarele smart cu ajutorul webOS 2.0, care, sub deviza “Să facem televizorul din nou simplu”, reprezintă un pas decisiv în direcția simplificării interfeței de utilizare, cu scopul de a deveni accesibilă pentru toată lumea.”

Gama prezentată în românia cuprinde televizoarele OLED Paper Slim cu ecran curbat (modelul OLED LG EC9300, disponibil în două dimensiuni ale diagonalei, de 55 și 65 de inci), televizoarele Prime Ultra HD (modelul UF 9500, disponibil cu diagonale de 55 și 65 de inci sau UF8500 care dispune de o gamă variată de dimensiuni, de 49, 55, 60 și 65 de inci, plus modelul Ultra HD TV UF6700 cu o gamă foarte variată de dimensiuni de 40, 43, 49, 55, 60 și 65 de inci), televizoarele LG LCD cu tehnologie LED și webOS 2.0, care m-a impresionat prin rapiditate și interfața intuitivă (LF6300 cu dimensiuni de 32, 40, 43, 49, 55, 60 și 65 de inci). Plus alte surprize din partea coreenilor, care vor sosi pe parcurs.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep