HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S6 edge creeaza locuri de munca

Samsung Galaxy S6 edge creeaza locuri de munca

Se pare că modul excelent în care a fost primit modelul Galaxy S6 edge de către consumatorii pe pe tot globul, care a condus la cererea foarte mare, cu mult peste așteptări (s-au revizuit în sus previziunile de vânzare pentru Galaxy S6 și S6 edge de câteva ori), determină Samsung să extindă producția pentru ecranul curbat care este punctul de atracție principal al lui S6 edge. Lucru care, așa cum ar spune Moise Guran, este foarte sănătos, pentru că aduce noi locuri de muncă. Din păcate pentru noi și pentru Moise, nu le aduce la noi, ci în Coreea.

Se pare că intenția de a deschide această nouă linie de producție pentru display-ul curbat exista, însă ea era planificată să pornească de-abia la vară. Însă teama că entuziasmul manifestat de public la adresa lui S6 edge s-ar putea să se întoarcă împotriva companiei, prin probleme de aprovizionare și livrare, a condus la urgentarea acestei linii de producție, care este deja funcțională.

Rezultatul se vede în creșterea capacității maxime de producție. Dacă până acum se puteau face două milioane de unități lunar (ne referim aici la ecranul pentru Galaxy S6 edge), acum această capacitate maximă a ajuns la cinci milioane de bucăți. Cerere să fie, că Samsung pare să îi facă față.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep