HomeFeaturedFocusNokia nu vrea sa mai faca smartphone-uri!

Nokia nu vrea sa mai faca smartphone-uri!

Nu am spus nimic atunci când au apărut zvonurile conform cărora Nokia ar intenționa să reintre pe piața de smartphone, pentru că nu le-am crezut de la bun început. Indiferent care ar fi intențiile finlandezilor, sunt convins că există în contractul semnat cu Microsoft în momentul în care aceștia au preluat divizia de mobile a Nokia niște clauze foarte clare și ferme pe marginea acestui subiect. Sau, cel puțin, așa ar fi normal. Oricum, Nokia dă semne că va pune accentul pe alte business-uri în viitor, iar preluarea Alcatel-Lucent este un astfel de semn.

Însă am atins acum acest subiect, pentru că a venit și reacția oficială a Nokia, care, așa cum era de așteptat, a dezmințit categoric că există intenții de a reintra pe piața de telefoane smart.

“Nokia notes recent news reports claiming the company communicated an intention to manufacture consumer handsets out of a R&D facility in China. These reports are false, and include comments incorrectly attributed to a Nokia Networks executive. Nokia reiterates it currently has no plans to manufacture or sell consumer handsets.”

Pe de altă parte și dacă, prin absurd, Nokia ar avea asemenea intenții, nu cred că ar fi trâmbițat o asemenea chestie. Încă odată o spun, cred cu tărie că în contractul cu Microsoft există niște clauze care să împiedice o asemenea desfășurare a lucrurilor.

Comunicatul integral pe care Nokia l-a dat pe marginea acestui subiect poate fi găsit mai jos.

via Nokia

1 COMENTARIU

  1. Cred ca ,candva or sa scoata o bomba de telefon in sensul bun iar pretul o sa bubuie …toata lumea o sa il cumpere si uute asa alti bani…microsoft are intaietate doar pe durata contractului…si atat…nu cred ca nokia renunta la smartphone uri…nokia e unbrand in primele 3 indiferent de jucatorii de pe piata personal il pun pe 3..in semsul ca ..daca iese un pix telefon nokia …jumatate din glob il va cumpara fara probleme inclusiv utilizatorii android si iOS

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep