HomeFeaturedFocusSamsung si-a publicat cifrele fiscale pentru primul trimestru din 2015

Samsung si-a publicat cifrele fiscale pentru primul trimestru din 2015

Prilej pentru unii să arate, fremătând de satisfacție, o nouă scădere a profitului. Ba chiar, pentru un efect mai uluitor, să o arate prin comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel că scăderea profitului de la 8,2 miliarde de dolari, cât a fost în primul trimestru al lui 2014, la 5,4 miliarde de dolari, cât se estimează că a înregistrat gigantul coreean în primul trimestru al acestui an, să pară și mai drastică. Și dacă cifrele oficiale, pe care Samsung le va publica spre sfârșitul acestei luni, nu cred că vor schimba mare lucru, altele sunt așteptările de la modelele Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, care se pare că se bucură de o apreciere peste măsură din partea publicului și care, este de așteptat, își vor pune clar amprenta asupra vânzărilor. Așa că interesante de urmărit vor fi cifrele din trimestrul următor, al doilea al anului curent. Acolo se va vedea dacă Samsung a găsit soluția pentru a stopa declinul.

Între timp, pentru că nici concurența nu doarme, apar tot felul de filme care să demonstreze că Samsung este la fel de vulnerabil (vorbim de modelul S6 edge) la îndoire, ca și mult mai mediatizatul din acest punct de vedere concurent de-al său, iPhone 6 Plus. Remember Bendgate?

Să fim bine înțeleși, nu vreau să fiu perceput ca un aliat/avocat al celor de la Samsung. Nu vred că au nevoie de așa ceva. În plus, i-am criticat de multe ori (și o să o mai fac), mai ales pentru politica de prețuri pe care o practică. Valabilă și pentru televizoare, nu doar pentru telefoanele smart. Dar nici nu îmi place să văd cum anumite fapte sau cifre sunt scoase din context, doar pentru a prosti audiența și a trage niște concluzii care nu prea sunt reale.

via Samsung Tomorrow

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep