HomeFeaturedFocusDetalii tehnice despre Gionee M5, telefonul cu doua baterii

Detalii tehnice despre Gionee M5, telefonul cu doua baterii

Am văzut în urmă cu vreo două zile că Gionee pregătește un smartphone cu două baterii, încercâd să țină pasul cu ceva mai puțin celebrii Innos, care au și ei un astfel de terminal, ba chiar într-un stadiu ceva mai avansat. Însă atunci, la momentul primelor informații, nu existau prea multe detalii de ordin tehnic despre Gionee M5. Între timp, ca orice terminal chinez care se respectă și care se apropie de anunțul oficial, acesta a trecut pe la TENAA, organismul care certifică dispozitivele mobile pentru piața din China. Iar când treci pe aici, mai mult ca sigur niște informații apar în presă. Așa că haideți să vedem cu ce va încerca să ne surprindă M5 de la Gionee.

Păi, sincer, cam cu nimic. Pentru că un procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o stocare de 16 GB, toate ascunse în spatele unui display AMOLED de 5,5 inchi și 720p, sunt decente dar nu au menirea de a te da pe spate. Nici cuplul de camere foto, de 8 și de 5 megapixeli, sau Android-ul 5.1 Lollipop nu rup gura târgului. Iar capacitatea bateriei, care ar trebui să fie principalul argument de vânzare, nu este cunoscută. Sau, mai bine zis, nu se vrea să fie cunoscută. Aia o să fie cireașa de pe tort în momentul anunțului oficial al telefonului.

Important cu adevărat este prețul la care se va vinde acest telefon. Chiar și fără el, Innos D6000 pare a fi o alegere mai bună. Tocmai de aceea, una dintre șansele de a impune modelul de la Gionee, ar fi o disponibilitate care să iasă în afara granițelor Chinei. Oare o fi posibil?

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep