HomeFeaturedFocusExo-costume care sa ajute bancherii sa mute gramezile de bani

Exo-costume care sa ajute bancherii sa mute gramezile de bani

Nu este deloc o glumă, deși ar merge făcute multe discuții pe marginea acestui subiect. Se pare că personalul bancar din Japonia are de mutat prea multe grămezi sau cărămizi de bani, astfel încât una dintre cele mai mari bănci din această țară, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, a anunțat că va demara un program pilot prin care, angajații care interacționează direct cu “greutățile” cu care mulți dintre noi am vrea să ne antrenăm, vor primi ajutor din partea unor exo-costume, care vor suporta peste 40% din greutatea ridicată.

Programul vizează angajații în vârstă și aici dăm de o particularitate a pieței de muncă din Japonia. Peste 16 procente din angajații Sumitomo Mitsui Banking Corporation și nu mai puțin de 25% din personalul aflat în activitate din Japonia este constituit din persoane cu vârste de peste 65 de ani. Este, probabil, unul dintre principalele motive pentru care Japonia are un avans tehnologic și nu numai față de multe alte țări, dar asta este o altă discuție.

În ajutorul angajaților băncii Sumitomo Mitsui vine costumul de la Cyberdyne, care poartă numele de HAL (Hybrid Assistive Limb). Dacă acesta se va dovedi o soluție la problema mutatului grămezilor de bani, se va trece la achiziționarea lor pentru toți angajații în vârstă. Eu am câteva soluții mult mai fericite la îndemână, cred că există o grămadă de oameni săritori care i-ar scăpa bucuroși pe japonezi de această povară.

via Wall Street Journal

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep