HomeFeaturedFocusOppo R7 si R7 Plus apar in reclame

Oppo R7 si R7 Plus apar in reclame

Ca să fie limpede, vorbim despre două terminale care încă nu au avut prezentarea oficială. Însă, cum piața din china este una atipică, iată că reclama scapă înspre public înainte de această etapă vitală pentru un terminal mobil. Oppo R7 a mai fost supus atenției publicului, tot la modul oficial, atunci când o serie de fotografii cu terminalul au fost publicate de către producător. Dacă atunci ne-am elucidat o parte din detaliile fizice ale telefonului, acum, când îl vedem în toată splendoarea sa, alături de fratele mai mare, Oppo R7 Plus, avem parte de câteva detalii de ordin tehnic.

Și cum despre clip nu prea am ce să vă povestesc, așa că vă invit să îl urmăriți la link-ul din sursă, hai să vedem căteva detalii de natură tehnică despre Oppo R7. Telefonul se va baza pe un chipset MediaTek MT6795 pe arhitectură de 64 de biți și cu procesor octa-core la 2,2 GHz, ascuns în spatele unui display AMOLED de 4,7 inchi și 1080p rezoluție, dotat cu o memorie RAM de 2 GB și cu stocare internă de 32 GB, utiliat cu o cameră foto principală de 20,7 megapixeli și cu o cameră foto frontală de 5 megapixeli, toate susținute de un acumulator de 2000 mAh. Cum detaliile nu au parte de o confirmare oficială, nu strică o doză de scepticism.

Despre versiunea Plus nu se cunosc informații de natură tehnică. Ambele telefoane vor avea parte de o prezentare oficială pe 20 mai, așa că prea mult nu mai este de așteptat. Va fi însă foarte mult de așteptat până când vom vedea terminalele Oppo aduse la modul oficial și la noi în țară. Sau măcar în Europa. Abia atunci vom putea spune că Oppo a intrat cu adevărat în rândul producătorilor mari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep