HomeFeaturedFocusHTC J Butterfly, specificatii de flagship

HTC J Butterfly, specificatii de flagship

Noroc că terminalul este lansat cel puțin deocamdată în Japonia, și, probabil, că acolo va și rămâne. Altfel ne-am fi încurcat în a decide care este adevăratul telefon de top al companiei. Pe de altă parte, curat ghinion că telefonul se lansează doar la niponi. Are niște specificații tehnice extrem de interesante, poate chiar mai atractive decât ale lui One M9, actualul șef de clasă.

Un ecran Super LCD3 de 5.2-inch și rezoluție QHD face pereche cu controversatul chipset Snapdragon 810, acompaniat fiind de o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB. Camera foto principală (duo camera) este o altă realizare tehnică, la cei 20,2 megapixeli ai săi, iar iubitorii de selfie-uri se vor bucura de o cameră foto frontală de 13 megapixeli. Mai adăugați o certificare de tip IP55/IP57 pentru rezistență la multe intemperii, un acumulator de 2700 mAh cu suport pentru quick charging și  spuneți-mi voi mie care este terminalul vârf de gamă al celor de la HTC? Că eu am început să le cam încurc!

Din punct de vedere comercial, nu sunt prea multe de spus. Telefonul a fost listat în oferta unuia dintre operatorii din Japonia, dar încă nu se cunoaște un preț, o dată de livrare, dar mai ales dacă va rămâne un telefon dedicat doar niponilor, sau va cunoaște și alți oameni. Noi tare ne-am dori să îl întâlnim pe meleaguri autohtone.

via UberGizmo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep