HomeFeaturedFocusLancet, terminalul LG cu Windows Phone e acum oficial

Lancet, terminalul LG cu Windows Phone e acum oficial

Apărut în atenția noastră la modul neoficial cu ceva timp în urmă, LG Lancet, terminalul pe care coreenii îl au pregătit pentru piața din Statele Unite, exclusiv prin Verizon și care, căci aici este marea sa caracteristică aparte – rulează Windows Phone 8.1 Update 2, este deja disponibil la precomandă în oferta Verizon. Marele merit al LG nu este musai că aduce un mid-range pe piața din SUA (de aici și lansarea lui destul de silențioasă), ci că a realizat deja transpunerea unor funcții proprii de pe terminalele Android (KnockOn, Soft Light sau Gesture Shot) și pe Windows Phone. Cred că este doar un prim pas al coreenilor înspre platforma Microsoft.

Din punct de vedere tehnic, LG Lancet nu impresionează cu nimic. Un ecran de 4,5 inchi și 480 x 854 pixeli, un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB și stocare internă de 8 GB, un acumulator de 2100 mAh și o cameră foto principală de 8 megapixeli. Plus conectivitate LTE.

Dacă din perspectiva configurației nu vedem vreun mare atu pe care Lancet îl poate avea în fața competiției, reprezentate în mare parte de terminalele Microsoft Lumia, prețul la care se poate achiziționa terminalul, 120 de dolari fără obligații contractuale sau 20 de dolari pentru un contract pe doi ani, ascute brusc bătălia între terminalele care rulează Windows Phone. Lucru foarte benefic pentru piață. Așa că sper eu că LG are intenții mai mari cu Lancet (sau cu un alt terminal pe platformă Microsoft) și prin Europa. Până la urmă este o zonă în care Windows Phone este destul de popular.

via WMPoweruser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep