HomeFeaturedFocusHuawei P8 Lite apare pe furis la granita

Huawei P8 Lite apare pe furis la granita

Mai exact, in Ungaria, acolo unde cel de-al treilea terminal al seriei Huawei P8 și totodată cel mai puțin mediatizat, lumina reflectoarelor fiind furată de Huawei P8 și mai apoi de Huawei P8 Max, apare în liniște și este deja disponibil în MediaMarkt-ul unguresc, cu numele de cod Alice. Prețul este unul interesant, de 260 de euro, destul de cinstit pentru specificațiile pe care P8 Lite le oferă și destul de rezonabil prin comparație cu cel al fraților mai mari.

Însă totul vine cu sacrificii, așa că avem parte și de specificații mai puțin impresionante. Și totuși, un chipset proprietar Kirin 620, cu procesor octa-core de 1,2 GHz deschide balul destul de furtunos. Urmează un ecran de 5 inchi și 720p rezoluție. Restul specificațiilor tehnice se compune din memoria RAM de 2 GB, capacitatea de stocare internă de 16 GB, camera foto principală de 13 megapixeli și cea secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 2200 mAh și un Android 5.0 Lollipop. Deloc rău!

Sunt convins că terminalul se va mișca destul de repede prin Europa, acesta fiind unul dintre principale avantaje ale Huawei în fața confraților chinezi care produc terminale interesante dar le păstrează doar pentru piața de la ei din țară.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep