HomeFeaturedFocusIncepe teasingul pentru OnePlus Two

Incepe teasingul pentru OnePlus Two

Deja chiar și asupra denumirii viitorului flagship killer nu mai planează niciun mister, iar puținele informații care au ajuns în atenția presei de specialitate și a pasionaților de tehnologie mobilă alături de acest nume, au o tentă ușor oficială. Pentru că ele vin din partea CEO-ului companiei, Liu Zuohu și au reieșit dintr-un dialog pe care acesta l-a purtat cu urmăritorii săi pe contul de Weibo.

Așadar, există o probabilitate foarte mare ca viitorul terminal al companiei, OnePlus Two, despre care se spune că va fi lansat oficial în al treilea trimestru al anului, să se bazeze pe un chipset Qualcomm Snapdragon 810 și să aibă un preț de 400 de dolari în momentul începerii comercializării sale. Nu știu cât de mult îi încălzește (și nu la propriu) pe fanii acestui brand faptul că se vor bucura de controversatul chipset, dar s-ar putea să îi încânte puțin faptul că se pregătește și un alt model de terminal, cel mai probabil unul mai low-budget.

Ce îmi place mie din toată această saga, este faptul că OnePlus, la fel cum a făcut și cu modelul One, pune punct speculațiilor în cel mai simplu și eficient mod. Oferă informațiile pe care le are despre viitorul produs direct publicului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep