HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z9 a fost prezentat oficial

ZTE Nubia Z9 a fost prezentat oficial

Și le-a tăiat din start elanul celor care se entuziasmaseră la zvonurile halucinante care dădeau memoria RAM a telefonului ca fiind una de 8 GB. Nu este chiar așa! Eu v-am spus să nu vă luați după cei ca GSM Arena! Totuși, chiar și fără cei 8 GB de memorie RAM, care în configurația standard sunt doar 3 GB, telefonul este spectaculos. Mai ales prin sticla cu efect 2.5D care protejează ecranul și de marginile foarte înguste, aproape inexistente, ale acestuia.

Nu doar acestea sunt specificațiile care impresionează. Display-ul de 5,2 inchi și 1080p ascunde în spatele său un chispet Qualcomm Snapdragon 810 (sunt curios dacă au rezolvat problema încălzirii excesive, așa cum pretinde Xiaomi că a făcut-o) și o capacitate de stocare de 32 de GB. Cel puțin în cazul versiunii Classic a terminalului, pentru că mai există două versiuni, Elite și Exclusive, care urcă memoria RAM de 4 GB și stocarea internă la 64 de GB. Acesta din urmă aduce și recunoaștere de amprentă digitală atât pe butonul de power cât și pe cel pentru controlul volumului. Combinația de camere foto este una interesantă, cu 16 megapixeli pentru camera principală și nu mai puțin de 8 megapixeli pentru cea frontală. O gromadă de funcții software, conectivitățile de tip Bluetooth 4.1, MHL 3.0 sau NFC, precum și acumulatorul de 2900 de mAh întregesc peisajul.

Cât costă? Întrebarea clasică de la asemenea ocazii. Prețurile pornesc de la 500 de euro și se opresc undeva la 650 de euro. Atenție, sunt prețuri oficiale însă valabile pentru China. Sunt sigur că mai știți teoriile cu crescutul prețurilor în Europa, care cu siguranță se vor aplica și aici. Asta în eventualitatea în care acest flagship va ajunge pe Bătrânul Continent.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep