HomeEvenimenteInvitatie la Biz Innovation Forum: invatati despre inovatie si idei inovatoare

Invitatie la Biz Innovation Forum: invatati despre inovatie si idei inovatoare

image

Pe 20 mai, la București în Cinema City 4DX, Mega Mall va avea loc Biz Innovation Forum, un eveniment care vin specialiști care dau tonul in industria digitala, dezvoltând nișe inovatoare, să vorbească despre adaptarea afacerii prin inovație la cerințele tot mai crescute ale unei piețe concurențiale.

 

In Romania inovarea in afaceri este la un nivel scazut. Antreprenorii nu au cultura necesara si nu se implica activ in dezvoltarea unor sisteme de management avangardiste, ceea ce conduce la ideea ca avem nevoie de specialisti care sa ne invete si sa ne inspire. Mai mult, la nivel global, peste 84% dintre directori sunt de acord ca inovatia este importanta pentru cresterea companiei, dar numai 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare.

Oportunitatile companiilor oferite de progresele tehnologice in scopul dezvoltarii, vin insa alaturi de mari provocari. Astfel ca acestea sunt obligate sa se adapteze, sa inoveze sau sa riste o declasare pe piata concurentiala din care fac parte.

Vorbitorii sunt lideri de companii care implementează modele de inovație, atât in cadrul companiei lor, cât și în afară.  Mai exact ei sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK și Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. De asemenea din program fac parte și specialiști din companii multinationale cu activitate pe plan local: Olaf Lausen, Chief of Staff & Director Dezvoltarea Afacerii Telekom Romania, Tudor Galos, Consumer Marketing Manager Microsoft Romania.

În cadrul conferinței este organizat un SHOWCASE în care sunt prezentate cele mai noi aplicații și gadgeturi, ce vor putea fi testate de către participanți.

Înregistrarea la eveniment se face urmând link-ul de aici (prețul este de 85 EUR).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep