HomeFeaturedFocusMeizu MX4 Ubuntu Edition prezentat oficial

Meizu MX4 Ubuntu Edition prezentat oficial

E cam mult spus prezentat oficial, terminalul nu s-a bucurat de vreun eveniment pompos de lansare. Pe de altă parte însă, este deja disponibil la precomandă la câțiva parteneri Meizu. Din China, bineînțeles. Doar nu voiați un terminal Meizu în afara granițelor Chinei, nu? Nu toată lumea este Huawei! Oricum, pentru fanii Ubuntu este o veste îmbucurătoare. La cât de îndârjiți îi știu, pentru ei distanța geografică nu reprezintă o barieră de netrecut.

Și au și motive să se agite. Meizu MX4 Ubuntu Edition s-ar putea să fie primul smartphone cu specificații de top care să ruleze ineditul sistem de operare. Cu o combinație formată din chipset-ul MediaTek MT6595 cu procesor octa-core și GPU PowerVR G6200 MP4, ecranul IPS de 5,36 inchi și 1920 x 1152 pixeli, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16, 32 sau 64 GB, o cameră foto principală de 20,7 megapixeli și un acumulator de 3100 mAh și sistemul de operare Ubuntu OS, orice pasionat de Linux se va simți puternic.

Iar prețul plătit pentru această versiune a lui Meizu MX4 este digerabil pentru fanii sistemului de operare. Aproximativ 290 de dolari! De bun simț. Păcat că Meizu alege să se mulțumească cu piața din China și cu cele din jur, fără a avea curajul să facă un pas mai mare, dar mai de succes.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep