HomeFeaturedFocusOppo Neo 5s, aparitie tacuta, direct in ofertele comerciale

Oppo Neo 5s, aparitie tacuta, direct in ofertele comerciale

N-o fi el un smartphone care să rupă gura târgului, dar totuși este un telefon nou, de la un nume relativ important în industrie, caracterizat de terminale care ies în evidență prin design inovator și mai ales printr-un foarte bun raport preț/specificații. Tocmai pentru că Oppo Neo 5s nu se încadrează în această a doua categorie, lucru destul de surprinzător pentru Oppo, am putea spune că liniștea din jurul său este oareșcum justificată. Să și argumentăm totuși aceste opinii.

Oppo Neo 5s ne propune un ecran IPS de 4,5 inchi, cu o rezoluție de doar 854 x 480 pixeli, în spatele căruia se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916, cu procesor quad-core de 1,2 GHz și GPU Adreno 306. Adăugați o memorie RAM de 1 GB, o stocare internă de 8 GB (care se poate extinde cu încă 128 GB prin microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli (care în ciuda tehnologiei Pure Image 2.0 poate întregistra video doar la 720p), o cameră foto secundară de doar 2 megapixeli, un acumulator de 2000 mAh, abilitățile dual-SIM, precum și sistemul de operare ColorOS 2.0.1 dezvoltat pe un Android 4.4 KitKat și aveți imaginea tehnică a lui Neo 5s.

Întrebarea care se ridică în momentul în care aflăm și că terminalul se va vinde pentru aproximativ 160 de euro este dacă merită acești bani, luând în calcul doar specificațiile sale. Ei bine, eu nu prea aș băga mâna-n foc.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep