HomeFeaturedFocusNu va exista HTC One M9 mini

Nu va exista HTC One M9 mini

Afirmația este una destul de sigură, la cât de fermă a sunat declarația lui Jack Tong, președinte al HTC North Asia, în legătură cu acest subiect. Și, având în vedere că este o poziție a unui oficial destul de înalt al companiei, probabil că declarația a fost făcută în cunoștiință de cauză.

“Overall the industry is moving towards new phones over 5 inches in size and our product roadmap is close to that of the industry.”

Este prima luare de poziție într-o chestiune pe care am mai ridicat-o aici, aceea a terminalelor din seria mini, care mai degrabă împrumutau din notorietatea și din imaginea fraților mai mari, decât să replice către utilizatori anumite caracteristici tehnice sau funcții specifice ale modelului mare, dar la o dimensiune și la un preț mai mici. Oricum HTC pare să se fi acoperit la capitolul dimensiuni de ecran, de la cei 5 inchi ai lui HTC One M9, trecând prin cei 5,2 inchi ai lui HTC One M9+ și până la cei 5,5 inchi propuși de HTC One E9+. Care să mai fie și mini-ul?

Eu salut această decizie, deși cred că ea a fost dictată mai degrabă de considerente economice și de cifrele de vânzări ale predecesorilor din seria mini, decât de principii.

În plus, au scăpat și de grija numelui pentru un posibil urmaș al lui One mini 2.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep