HomeFeaturedFocusSerie noua de entry-level de la Overmax (update preturi)

Serie noua de entry-level de la Overmax (update preturi)

Nu mai puțin de trei dispozitive din seria You, una caracterizată prin prețuri foarte mici, ne-au pregătit cei de la Overmax. Sunt telefoane low-budget și acest lucru se răsfrânge automat și asupra specificațiilor tehnice ale seriei, care nu impresionează dar nici nu cred că își propun acest lucru. Deși nu avem încă niște prețuri oficiale pentru România (le-am cerut și vom reveni cu un update), sunt destul de convins, având în vedere și istoricul polonezilor de la Overmax, că acestea vor fi extrem de atractive.

Din punct de vedere tehnic, toate cele trei terminale, Vertis 4001 You, Vertis 4501 You și Vertis 5001 You propun o combinație relativ modestă de memorie RAM de 512 MB și procesor dual-core. Modestă, dar care pentru funcțiile de bază ale unui smartphone ar trebui să facă față. Dacă în primele două cazuri procesorul este tactat la 1,2 GHz, pentru Vertis 5001 You frecvența urcă la 1,3 GHz. Tot ca trăsături comune avem cele două camere foto, cea principală de 5 megapixeli și cea frontală, de doar 0,3 megapixeli și Android-ul 4.4 KitKat.

overmax vertis 4501 you

Diferă ecranele și capacitatea acumulatorilor. Vertis 4001 You vine cu un display de 4 inchi și o rezoluție WVGA de 480 x 800 pixeli și un acumulator de 1500 mAh. Fratele mijlociu, Vertis 4501 You, urcă diagonala ecranului la 4,5 inchi, rezoluția este de 480 x 854 pixeli, iar acumulatorul ajunge la 2000 mAh. 5001 You aduce un display de 5 inchi cu aceeași rezoluție de 480 x 854 pixeli însă păstrează aceeași capacitate a acumulatorului, lucru care s-ar putea să se răsfrângă asupra autonomiei.

Încă odată, deși sunt configurații de acum 3-4 ani, important este prețul acestor dispozitive. Plus, în bunul stil al Overmax, conținutul pachetului. Nici unul dintre aceste produse nu vine într-un pachet standard. Fiecare încearcă să ofere ceva în plus cumpărătorilor, de la un toc de piele pentru telefon, la folii suplimentare pentru protecția ecranului și chiar și acumulatori suplimentari. Este un alt aspect care trebuie avut în vedere.

Update: Prețurile recomandate de producător pentru cele trei terminale sunt:

  • Vertis 4001 you – 279 lei
  • Vertis 4501 you – 349 lei
  • Vertis 5001 you – 379 lei

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep