HomeFeaturedFocusSa fie oare Samsung Galaxy S6 Active

Sa fie oare Samsung Galaxy S6 Active

Entuziaștii s-au grăbit să proclame rapid că în poza de față este exact acest mult-așteptat terminal, varianta mai dură și mai rezistentă a vedetei Galaxy S6. Chiar dacă fotografia este de proveniență îndoielnică și nu există încă vreo informație oficială despre S6 Active, mulți s-au bucurat și au declarat că așteaptă cu nerăbdare terminalul tocmai pentru caracteristicile enumerate mai sus.

Până la urmă, un Samsung Galaxy S6 cu o carcasă mai rezistentă și cu un aspect mai dur, cu câteva îmbunătățiri legate de rezistența la apă, umiditate și praf, plus condiții meteo vitrege, dar mai ales cu o baterie mult mai mare, de 3500 mAh, păstrând toate specificațiile tehnice de top de la fratele său (mai puțin senzorul pentru citirea amprentei digitale), este un dispozitiv interesant. Însă, până la o confirmare oficială, admirați poza cu o doză de scepticism. Nu de alta, dar să nu aveți suprize mari în momentul anunțului oficial.

Chiar dacă nu se vehiculează nicio dată de apariție, departe nu poate fi, pentru că telefonul tocmai a trecut pe la organismul care certifică dispozitivele mobile pentru piața din Statele Unite (FCC).

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep