HomeFeaturedFocusKing Romania se alatura Fundatiei LEADERS

King Romania se alatura Fundatiei LEADERS

Serile de Leadership_1

Studioul King din România se alătură fundației LEADERS la un proiect special – Serile de Leadership, inițiativă ce se va desfășura în cele mai mari centre universitare din România. În acest context studenții interesați se vor întâlni cu oameni de business de top, pentru a afla principiile unei cariere de succes în domeniul IT.

Serile de Leadership reprezintă un proiect special de mentorat care are scopul de a aduce în fața tinerilor studenți, modele de oameni de succes din toate domeniile de activitate. Proiectul este gândit ca o caravană, care se plimbă în marile centre universitare din țară, cel puțin o dată la două luni. În cadrul acestor întâlniri, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu invitații într-un cadru informal și interactiv. Am ajuns deja la cea de-a 13 ediție și programul a devenit popular în lumea studențească.

King se va alătura caravanei pentru 3 ediții :  două în București, iar cea de-a treia va avea loc în Cluj-Napoca. Prima întâlnire va avea loc cu studenţii de la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi în toamnă, specialiştii King se vor întâlni cu cei de la Universitatea Politehnică din Bucureşti. Cel de-al treilea eveniment va avea loc la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Mihai Sfrijan_Head of Studio“Este important să influențăm viitorul unei industrii prin implicare activă. Prin intermediul acestor întâlniri, avem ocazia să descoperim oameni valoroși care să se alăture echipei noastre în viitor, iar studenții au ocazia să descopere dacă această industrie în care programarea se întâlnește cu divertismentul este potrivită pentru cariera lor viitoare. Aceste întâlniri sunt pentru noi shortcut-uri de a crește adevărați profesioniști într-un timp mai scurt,” povestește Mihai Sfrijan, Head of Studio în cadrul King.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep