HomeFeaturedFocusSharp Aquos Xx, un smartphone cat un ecran

Sharp Aquos Xx, un smartphone cat un ecran

Ceea ce am văzut ieri la nivel de design la Sharp Aquos Crystal 2, ecranul fără trei margini sau edge-to-edge-to-top (o să cer drepturi de autor pentru formularea asta), vedem astăzi la Aquos Xx, însă cu specificații de flagship în interior. Plus o carcasă de aluminiu, pentru un look cât mai premium. Atât de mici sunt marginile ecranului la acest smartphone încât producătorii săi pot să facă niște comparații care să îi avantajeze. În ciuda ecranului mai mare (un S-PureLCD făcut chiar de Sharp, de 5,7 inchi și rezoluție  1080p, cu densitate de 386ppi), terminalul este mai mic decât mulți competitori cu ecrane mai mici. Dimensiunile telefonului sunt 146 x 76 x 8.7 milimetri, iar greutatea de doar 168 grame.

Dincolo de aspect, telefonul impresionează și prin specificațiile tehnice de top. Un chipset Qualcomm Snapdragon 810 (patru nuclee Cortex-A57 și patru Cortex-A53, plus un GPU Adreno 430) asezonat cu 3 GB de memorie RAM, pare să poată face o treabă bună în materie de performanță. Contează însă și la ce temperatură. Stocarea internă de 32 de GB, camera foto principală de 13 megapixeli, cea frontală de 2 megapixeli (așezată tot în partea de jos a telefonului), un Android 5.0 Lollipop, rezistența la praf și la apă (fără scufundare), un acumulator de 3000 mAh și conectivitatea LTE ne conturează peisajul tehnic complet pe care Sharp Aquos Xx îl va oferi doritorilor de undeva de la jumătatea lunii viitoare.

Doritorilor din Japonia deocamdată, cu intenții de a satisface și ceva străini, la un moment dat. Moment despre care încă nu se prea știe nimic.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep