HomeFeaturedFocusSony Xperia Z3+ prezentat oficial

Sony Xperia Z3+ prezentat oficial

Acel Sony Xperia Z4 lansat în Japonia, despre care v-am spus că nu este Xperia Z4 pentru că nu are suficientă stofă de flagship și care a fost rebotezat pe parcurs de către nipponi în Xperia Z3+ pentru restul piețelor, a fost acum confirmat oficial de către Sony. Telefonul este așteptat în magazine undeva în această vară (destul de vagă formularea japonezilor) cu disponibilitate la nivel global. Și aici intră și Europa, pentru fanii dispozitivelor Xperia de la noi. Dacă tot am vorbit de Sony fan-boys, că există și ei în peisaj, Z3+ pare un efort făcut de Sony pentru a le oferi acestora ceva nou, cumva din teama de a nu-i pierde.

Până la urmă, prin specificațiile sale tehnice, Xperia Z3+ este un pas în față în serie, chiar dacă nu este pasul așteptat de fani. Și dacă tot am adus în discuție configurația sa, este momentul să o trecem rapid în revistă. Un display de 5,2 inchi și 1080 x 1920 pixeli, ascunde în spatele său un chipset pe arhitectură de 64 de biți, un Snapdragon 810 cu procesor octa-core și GPU Adreno 430, o memorie RAM de 3GB, camere foto de 20,7 și de 5 megapixeli și un acumulator de 2900 mAh, care, mai mic fiind, a făcut posibilă reducerea grosimii telefonului până la 6,9 milimetri. Ca orice Sony care se respectă, Xperia Z3+ vine cu certificarea IP 65/68.

Încă nu se cunoaște prețul la care acest terminal se va pune în vânzare, însă specialiștii în telefoane Sony spun că nu are cum să difere foarte mult de ceea ce se cerea pentru Xperia Z3 în momentul lansării. Destul de scumpuț aș spune eu.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep