HomeGames ArenaTemple of Elemental Evil are editor. Si il are de multa vreme!

Temple of Elemental Evil are editor. Si il are de multa vreme!

Din categoria „Serios, 12 ani și abia acum ați observat asta?”, mai știți Temple of Elemental Evil, nu? Era un RPG cu lupte pe ture, bazat pe sistemul de reguli D&D 3.5 și plasat în tărâmul fermecat Greyhawk. Foarte bine primit la vremea sa, foarte bine realizat, doar câteva bug-uri pe ici și colo, că de, nu sunt jocuri Troika fără probleme.

Comunitatea a tot încercat ani de zile să facă modificări și îmbunătățiri pentru el, dar tot s-au lovit de problema esențială că jocul nu avea un editor. Era bazat pe o variantă îmbunătățită a motorului lui Arcanum, ce în sine avea un editor, însă Temple of Elemental Evil ducea lipsă de astfel de unelte. Sau cel puțin asta a crezut toată lumea timp de 12 ani.

Ce e drept, da, jocul nu are un editor în majoritatea variantelor sale, dar dacă descarci patch-ul oficial pentru varianta poloneză, creezi un folder gol cu un fișier ChangeLog.txt gol în el și instalezi patch-ul acolo, știți ce se întâmplă? Da, apare editorul ce era din start o parte din varianta poloneză a jocului.

Cumva, timp de 12 ani, nu a observat nimeni din Polonia că varianta lor a lui Temple of Elemental Evil era mai grasă și conținea editorul. Dar acum știți, așa că puteți să vă apucați de făcut modificări de zor.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep