HomeFeaturedFocusTizen OS domina piata!!! ... din Bangladesh

Tizen OS domina piata!!! … din Bangladesh

Dacă tot m-am rățoit ieri la adresa celor care fac materiale de rahat, în care încearcă să manipuleze masa de cititori și am exemplificat cu Business Insider care prăbușea Samsung-ul și ridica în slăvi Apple-ul, încercând destul de evident să dea o tentă generală situației aparte de pe piața din China, m-am gândit să le dau idei de materiale la fel de can-can-istice. Și pentru că m-am ferit să folosesc Windows Phone-ul și cota de piața spectaculoasă pe care acesta o are în Italia de exemplu, pentru că nu am vrut să bag Microsoft-ul aici, uite că mă ajută astăzi tocmai Samsung.

Care reușește să facă o figură frumoasă cu al său smartphone Samsung Z1, pus în mișcare de sistemul de operare proprietar, Tizen OS. În primul trimestru al acestui an, cel mai vândut smartphone de pe piața din Bangladesh a fost Samsung Z1. La nivel de companii, în fața producătorului coreean se găsește doar Symphony, un fel de Allview din Bangladesh. Nu este în interesul celor de la Business Insider să facă mișto de Apple, dar vă dați seama ce titluri putea să scoată, la cât de frumos știu să se joace cu metaforele și analogiile.

„Samsung bate Apple cu echipa de tineret!!!” Semnele de exclamare musai cu roșu. Asta e doar o idee, așa, că tot este fotbalul pe val acum.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep