HomeFeaturedFocusZTE initiaza o cursa interesanta: cel mai ieftin smartphone

ZTE initiaza o cursa interesanta: cel mai ieftin smartphone

E evident că titlul este ușor exagerat, sunt convins că proaspăt lansatul model al celor de la ZTE, cu numele de cod extrem de alambicat, Q519T, nu este nici pe departe cel mai ieftin smartphone, dar este pe acolo. Însă am vrut să le dau o idee producătorilor care s-au luptat fie să realizeze cel mai subțire telefon inteligent, fie să scoată terminale cu ecranul cu marginile cât mai subțiri. Dragilor, uite aici o idee care sigur vă va asigura un succes enorm la public (nu că cele de mai sus nu ar fi prins destul de bine). Cum ar fi să încercați să realizați cel mai ieftin smartphone? Să vă întreceți ca disperații să le oferiți clienților un telefon cât mai puțin costisitor? Utopie curată!

Tonul ironic de mai sus nu ar trebui să știrbească totuși din meritele celor de la ZTE, care chiar fac o treabă bună cu al lor Q519T. Și partea cea mai interesantă este că prețul acestui smartphone Android nu este singurul argument cu care vine în fața potențialilor clienți. Deși cei 97 de dolari cât costă terminalul (e drept, în China) ar fi fost suficienți pentru a-i asigura o doză de succes. Însă, dacă adăugăm și un acumulator de 4000 mAh, avem deja câteva motive serioase să ne placă ZTE Q519T. Iar configurația sa ne arată că nu a fost deloc făcut rabat doar de dragul prețului mic. Stau dovadă display-ul IPS de 5 inchi și 720p, chipset-ul MediaTek MT6735 cu procesor quad-core (1,0 GHz), memoria RAM de 1 GB, stocarea internă de 8 GB, combinația de camere foto de 5 și de 2 megapixeli, Android-ul 5.0 Lollipop sau abilitățile dual-SIM.

Eu zic că este mai mult decât speram pentru cei 97 de dolari. Direcția este bună, ZTE a intuit-o, rămâne acum să o și aplice la nivel global, nu doar în China. Și să fie urmat de cât mai mulți producători în acest demers.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep