HomeFeaturedFocusXperia C4, de la Sony pentru iubitorii de selfie-uri

Xperia C4, de la Sony pentru iubitorii de selfie-uri

Ar merge spus și pentru narcisiști, pentru că ăștia care se trag prea des în poze singuri sunt mai degrabă iubitori de sine decât iubitori de selfie-uri. Dar să nu divagăm, avem treabă, trebuie să ne ocupăm nițel de cel mai nou terminal prezentat oficial de Sony. Xperia C4 este dedicat, sau cel puțin așa îl targetează producătorul, către iubitorii de fotografi de tip selfie. Contribuie la poziționarea către acest segment de consumatori camera foto frontală de 5 megapixeli, dar și flash-ul LED cu care aceasta este prevăzută.

Însă nici restul specificațiilor tehnice nu sunt deloc de lepădat. Un display IPS full HD (1920 x 1080 pixeli) de 5,5 inchi ascunde în spatele său un chipset MediaTek MTK6752 pe arhitectură de 64 de biți, cu procesor octa-core de 1,7 GHz și GPU Mali 760 MP2, o memorie RAM de 2 GB și stocare internă de 16 GB plus suport pentru microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un acumulator de 2600 mAh, un Android 5.0 Lollipop și suport pentru LTE. Există chiar și o versiune dual-SIM, care se va numi Xperia C4 Dual.

Trebuie să recunoaștem că nu sună rău și că, asezonat cu un preț cinstit, corect, ar putea fi chiar interesant. Însă aici este problema, Sony nu prea stăpânește bine noțiunea de preț cinstit, corect, rezonabil și mai cum vreți voi să le spuneți. Și s-ar putea ca asta să fie o problemă pentru reușita comercială a lui Xperia C4. Vom vedea undeva în iunie, când se preconizează că vom vedea noul terminal pus în vânzare. Hai că mult nu mai este!

via Sony

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep