HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z9: am cazut pe spate si m-am ridicat

ZTE Nubia Z9: am cazut pe spate si m-am ridicat

Recunosc că nu am știut cât de impresionant sună ZTE Nubia Z9. Trăiam cu impresia că se vor încadra în limitele normale pentru un flagship contemporan. Și sincer, în ciuda zvonurilor destul de entuziaste, încă nu cred că toate specificațiile de avion se vor adeveri. De fapt, toată tevatura cu acest model al chinezilor de la ZTE este ridicată în jurul memoriei RAM, despre care ultimele zvonuri spun că ar fi de… 8 GB!?!?!? Dați-mi voie să nu cred în această caracteristică demnă de un server, până la proba contrarie. Să fiu Gică Contra! Noroc că nu avem mult de așteptat, se spune că mâine va fi prezentat oficial acest terminal.

Oricum, inclusiv pe site-urile care se entuziasmează la cei 8 GB de memorie RAM, confuzia este mare. Și vorbim de nume precum GSM Arena. Pe de altă parte, e drept că o combinație de Snapdragon 810, cu 8 GB de memorie RAM și cu o cameră de 21 de megapixeli sună tare frumos pe hârtie (și tare fierbinte). Deși sunt destul de curios cam la ce operațiune făcută cu un smartphone ar fi nevoie de 8 GB de RAM. Singurul argument în favoarea acestei specificații exagerate aș numi-o eu, pare să fie prețul la care se zvonește că se va vinde terminalul în China. Nu mai puțin de 700 de dolari, un preț uriaș pentru piața chineză de smartphone, obișnuită cu alte politici de preț.

Nu mai este mult și poate vom avea răspunsuri la dilemele din jurul lui Nubia Z9. Și mai ales din jurul memoriei sale RAM.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep